Om hypnoterapi

Terapi kommer af det græske ord ”Therapeuin” og det betyder: at støtte og hjælpe til balance i vores liv.
Terapi er: at vise vejen.

I praksis betyder det, at hypnoterapi handler om at skabe nye veje – skabe forandring. Hjælp til selvhjælp – at jeg kan hjælpe dig til hurtigere at se vejen frem og så arbejder du dig lige så stille frem til den forandring, du ønsker dig.

Hypnoterapi anvendes efterhånden af flere og flere indenfor sporten ex. til at styrke selvtilliden og motivationen hos eliteudøvere. Jeg har f.eks. haft en golfspiller der blev bedre til at fokusere og koncentrerer sig. I den medicinske verden bliver hypnoterapi brugt til smertelindring ved kroniske lidelser. Det er også meget brugt til individuel behandling (se de forskellige ting vi arbejder med under menupunktet “Hvad kan behandles?”).

Sammen finder vi ud af, hvilken forandring du ønsker dig. Jeg arbejder med tanker, følelser og adfærd. Bruger spørgeteknikker for netop at danne ramme og indhold for de mål og ønsker der skal opnås.

Som avanceret hypnoterapeut hjælper jeg dig igennem et forløb skræddersyet specielt til dig og sikrer, at din oplevelse med hypnoterapi er professionel, fortrolig og effektiv. Jeg arbejder individuelt med alle mine klienter og tager udgangspunkt i, hvor du er henne i dit liv lige nu og her. Det er dig som er i centrum, du har taget første skridt til forandring i dit liv.