Klienters oplevelser

Vores datter på 13 år har det svært.

Hun virker ked af det og sur hele tiden. Hendes selvværd er meget lille, og hun tror ikke det mindste på sig selv. Jeg har snakket med Susanne pr. telefon et par gange, da jeg meget gerne vil hjælpe min datter.

Susanne foreslog, at vi skulle prøve at komme forbi, bare til en snak, får så kunne det være at vores datter ville prøve hypnose efter en snak. Susanne fik hurtigt skabt en god stemning og tillid til vores datter, og hun ville derefter gerne prøve hypnose. Jeg skulle så gå ud i venteværelset imens, det var min datter helt tryg ved.

Efter hypnosen kom en smilende datter mig i møde. Hun strålede. Hun havde haft en dejlig oplevelse og fået redskaber med hjem, som hun skulle bruge i hverdagen. Hun var positiv og glad.

Hun fik 2 behandlinger i alt, så fik vi vores glade, energiske og smilende datter tilbage igen.

Det er svært at beskrive her, hvad der sker og hvordan det sker, men en ting er sikker – det virker.

Helle, mor til 13 årige pige

 

Jeg har over mange år gået og haft det dårligt med mig selv. Jeg har endda lidt skade på mig selv et par gange, da livet syntes for svært at være i.

Har gået hos psykolog igennem 1 år, men der skete ikke rigtig noget. Jeg blev mere og mere rastløs og fortvivlet. Jeg var nu klar til at prøve noget andet. En god veninde havde set Susannes hjemmeside og spurgte, om jeg ikke skulle prøve det. Det var jeg så klar til.

Efter førstebehandling – som var noget så behageligt en oplevelse, men også hårdt mentalt, da jeg jo arbejder med mig selv, men på at nå et mål, så vi ”hænger” ikke så meget i fortiden. Det er mere positivt, end det f.eks. er hos en psykolog. Efter behandlingen var jeg glad, lettet og afslappet fysisk og mentalt. En fantastisk oplevelse.

Så gik der 3 uger inden næste behandling hos Susanne. Jeg har ikke siden overhovedet tænkt på at komme fra denne dejlige jord, mit liv har fået indhold, som jeg påskønner hver dag, jeg tænker meget positivt og har fået et dejligt liv.

Jeg har i alt fået 3 behandlinger hos Susanne, og nu kan jeg klare det hele. Jeg er så lykkelig for, at jeg tog mig sammen til at prøve noget nyt og andet. Hypnoterapi er en meget afslappet og ”let” måde at få forandring på. Kan stærkt anbefales hos Susanne, som er meget professionel og dygtig!

Gitte, 36 år

 

Jeg har lige afsluttet 3 år på gymnasiet og har altid haft problemer med eksamensangst. Ukontrolleret vippen med benet, rystende stemme og hænder, så godt som intet ordforråd og nogle gange har jeg endda oplevet, at gå helt i sort. Jeg føler, at det har holdt mig tilbage, ikke blot til eksamenerne, men også når jeg har skulle fremlægge for klassen.

Min mor fortalte mig om hypnose og jeg var først lidt skeptisk overfor det. Om det virker, hvordan det fungerer og er det trygt? Jeg startede med at snakke med Susanne, hvor hun forklarede hvad det går ud på og derefter gik jeg og tænkte over det et stykke tid. Jeg besluttede mig til sidst for at prøve.

Da jeg første gang kom over til Susanne, var jeg en smule nervøs, men hun er rigtig god til, at snakke en til ro og hun sikrer sig, at man er klar og føler sig tryg ved det, før hun overhovedet begynder hypnosen.

Hypnosen i sig selv er rigtig afslappende. Man kan bevæge sig, svare på det man bliver spurgt om og sige fra, hvis man føler det er nødvendigt. Man er altså ikke væk på noget tidspunkt, hvilket for mig var betryggende. Susanne, synes jeg, er utrolig dygtig og rolig.

Hun ved hvad det er, hun laver og jeg følte mig på intet tidspunkt utilpas eller bange. Hun giver en nogle gode redskaber, som man også kan arbejde videre med senere hen. Da jeg kom ud af hypnosen, følte jeg mig frisk og en smule lettere. Som om man allerede kunne mærke en forskel.

Da jeg skulle op til mine afsluttende eksamener, var jeg selvfølgelig nervøs inden jeg skulle ind, men så snart jeg trådte ind i eksamenslokalet, var jeg fuldstændig rolig. Det lyder urealistisk og sådan tror jeg også, at jeg følte det, men jeg kom igennem alle mine eksamener uden det mindste besvær. Jeg kan klart anbefale hypnose hos Susanne.

Rikke, 19 år

 

Jeg har angst for at handle/ være sammen med mange mennesker.

Jeg har igennem 4 år haft meget svært ved at gå ud og handle i butikker. Jeg fik koldsved, hjertebanken og min hals snørrede sig sammen. Jeg fik derfor andre til at handle for mig.

Ligeledes sagde jeg fra til selskaber, da mange mennesker fremtvang de samme følelser som ved indkøb.

Jeg begyndte at isolere mig mere og mere. Indtil en bekendt kom forbi med et mobilnr. på Susanne. Efter 3 behandlinger hos Susanne kan jeg nu handle stille og roligt uden nogle ubehagelige symptomer. Ligeså kan jeg heldigvis nu være til fest, hvor der er mange mennesker, hvor jeg hygger mig og snakker med mennesker, jeg slet ikke kender.

Jeg har fået et liv med indhold og samvær med andre, som gør mit liv meget rigt. Tak mange gange for hjælpen.

Lene, 39 år

 

Sukkerafhængighed

Jeg har været i et helvede. Jeg spiste sukker hver dag i form af: slik, kager og sodavand. Jeg skulle næsten hele tiden have noget sukker. En rigtig dårlig vane, som var svært at komme af med. Jeg brugte så meget negativ energi på, at tænke på næste “måltid” sukker og så alle de selvbebrejdelser der fulgte med. Det gjorde at jeg ikke så mig mere som smuk, attraktiv eller aktiv.

Min ven havde været hos Susanne med samme problem, og havde fået en fantastisk effekt. Så det var jeg også klar til. Efter 1. behandling med hypnoterapi havde jeg slet ikke lyst til noget sødt, det sagde mig intet, det var MEGET mærkeligt, da det var det som havde fyldt min hverdag. Susanne fortalte, at hvis trangen til sødt kom igen, skulle jeg stoppe op, og finde ud af, hvorfor den trang kom netop nu, måske var jeg træt, ensom eller var det bare en dårlig vane.

Nu her 1 ½ mdr. efter har jeg fået fuldstændig styr på mit sukkerproblem. Jeg har ikke haft lyst til søde sager som slik, kage og sodavand siden. Jeg har fået mere energi, som resulterer i at jeg også taber mig. Så dejligt.

Anette, 26 år

 

Flyskræk

I mange år har jeg haft det meget ubehageligt, når jeg skulle flyve. Ville gerne helt undgå det. Men ville jo heller ikke vælge det fra.

Jeg oplevede, at det startede flere dage inden flyveturen, ja bare tanken kunne give mig hjertebanken og kold sved.

I lufthavnen var jeg urolig og sur, da jeg var meget nervøs.

I flyvemaskinen lukkede jeg alt og alle ude. Ville bare være mig selv, imens jeg havde hjertebanken, svedte meget, havde kvalme og en ubehagelig uro i kroppen. Jeg var opmærksom på alt, og tænkte hele tiden at nu ville flyvemaskine styrte ned. Når vi var på jorden igen, var jeg meget træt, da jeg jo har brugt en masse energi på at være nervøs og bange.

Så hørte jeg, at andre havde været hos Susanne, hvor det havde hjulpet dem med andre svære ting. Jeg tog chancen og ville prøve det, da det var begyndt at irritere mig meget. Jeg er en midaldrende mand, som ikke længere vil bruge så meget negativ energi på noget så træls.

Efter en gang hos Susanne, som i øvrig var en meget positiv oplevelse, så var jeg meget spændt på at prøve det af. Ja jeg ligefrem glædede jeg mig til at flyve.

Flyveturen gik utrolig godt. Jeg var afslappet og nød at være sammen med familien på en god og afslappet måde. Så alle burde give sig selv den gode oplevelse hos Susanne. Jeg ærgrer mig over, at jeg ikke gjorde det noget før. Men bedre sent end aldrig.

Erik, 49 år

 

Igennem længere tid har vi forgæves forsøgt at hjælpe vores datter på knap 7 år, til at ligge tørt om natten. Jeg lavede en aftale med Susanne, og vores datter syntes kun det kunne gå for langsomt med at komme til Susanne. Det var en rigtig god oplevelse for vores datter. Efter samtalen kunne hun ikke forstå, at hun ikke skulle ned til Susanne flere gange, for at få læst historier op. Vi har haft en rigtig god start – 9 dage helt og aldeles tørt. Herefter har hun haft et par uheld, men det er klart blevet meget bedre end før. Vores datter har været fuldstændig tryg ved hele forløbet. Både før, under og efter.

Nu er der gået 2 mdr. siden vi prøvede hypnose hos Susanne, og det går stadigvæk godt med vores datter, der er langt imellem at hun er våd, kun enkelte uheld.

Mor til Victoria på 6½ år

 

Hypnosen var en rigtig god oplevelse og det var dejlig afslappende. Jeg var rigtig spændt på det, da jeg aldrig har prøvet det før. Men jeg blev meget positiv overrasket. Susanne er rigtig dygtig til at tale stille og roligt med en meget behaglig stemme, og jeg følte mig tryg.

Jeg henvendte mig til Susanne, da jeg er meget nervøs for eksamener men også for fremlæggelser for min klasse. Da jeg går på pædagog uddannelsen har vi en del eksamener. Efter jeg var færdig med hypnosen følte jeg glæde, og at det kan jeg godt klare. Når jeg tænker på eksamen nu, så tænker jeg, at det kan jeg godt, det skal jeg nok klare. Jeg aftalte med Susanne, at jeg skulle skrive til hende, hvordan det gik med fremlæggelsen for klassen nogle dage efter jeg havde været i hypnosen. Jeg oplevede, at jeg var lidt nervøs, men slet ikke som jeg plejer at være, og at jeg kunne huske alt det, jeg skulle sige. Havde en rigtig god følelse efter fremlæggelsen.

Maja, 25 år

 

Vores datter på 7 ½ år har altid sovet med ble dog engang imellem uden at tisse i den, men de fleste nætter er bleen fyldt.
Så begynder der at komme skolearrangementer med overnatning og at sove sammen med veninder, så synes hun, at det bliver pinligt og flovt og bliver ked af det.
Derfor ville vi prøve med hypnose hos Susanne.
Jeg havde fået en god snak med Susanne i telefonen, så jeg var godt forberedt på, hvad der skulle ske, og hvordan jeg skulle forberede vores datter på, at der ikke var noget farligt i det.
Vores datter var tryg meget hurtigt ved Susanne. Hele behandlingen havde været positiv og vores datter var glad og godt tilfreds.
Det virker, det er helt fantastisk, – hun ikke har tisset i sengen siden!

Mor til Kathrine

 

Hypnose er en helt fantastisk måde at få løst nogle af de problemer/blokeringer/laster – som kan gøre hverdagen trist og uoverskuelig. I mit tilfælde har hypnose været en stor hjælp for mig, til at få mere overskud til familien, sætte pris på de små ting i hverdagen og ikke tage sorgerne på forskud. Og når man først der til – så er det super nemt at gøre op med sine dårlige laster.
Vi har også brugt hypnose til at komme vores datters fobi for bier ol.ign. til livs. Hun havde i en længere periode været angst for alle små dyr i luften (myg, fluer, bier, hvepse osv.) En enkelt behandling og det var atter muligt for hende at være på legepladsen eller gå en tur i skoven uden koldsved og gråd.
At være i hypnose, har for mig været en skøn oplevelse. En meget afslappet tilstand, hvor Susanne hele tiden taler til mig. Jeg har hele tiden været bevidst om situationen/samtalen – men alligevel følt mig lidt i en drømmeverden. Har op til flere gange følt en mentalt lethed samt indre varme når vi har bearbejdet/talt om mit/min problem/blokering. Jeg kan kun på det varmeste anbefale at gå til hypnose/behandling hos Susanne.

Trine, 40 år

 

Det at være i hypnose er ganske afslappende og dejligt, Susanne er rigtig dygtig til at tale stille, rolig og med en meget klar stemme. Jeg kunne under hele hypnosen fornemme hun var ved siden af mig, forstå hvad hun sagde, og følte mig helt tryk.

Det at være i hypnose føles næsten som en let søvn, hvor jeg hele tiden kan høre, hvad Susanne siger til mig, hun bad mig om at løfte en finger, det kunne jeg NÆSTEN ikke, kun lige bevæge den, så bad hun mig åbne øjnene, det var lige så svært, men hele tiden var det en dejlig følelse, at ligge der og føle sig meget let og afslappet. Jeg kunne til en hver tid under hele hypnosen, have rejst mig op for at gå, hvis det var det jeg ville.
Hun sagde mange ting til mig som omhandlede chokolade og søde sager, det var som om jeg fik en meget grim smag i munden, når hun nævnte ordet chokolade. Da hun var færdig talte hun til fire, så ville jeg åbne øjnene sagde hun, og det gjorde jeg, vågnede stille og rolig igen, så spurgte Susanne hvor længe tror du, du har været i hypnose? Jeg svarede ca. 10 min. Nej i 45 min. svarede hun. Det føles overhovedet ikke så længe, jeg gør det gerne igen. Det er nu 2 – 3 måneder siden. Jeg har tabt mig ca 4 kilo, det er bare så fantastisk. Mit formål med hypnosen var at lade være med at spise så mange søde sager, specielt chokolade. Jeg spiser stort set ikke søde sager mere, slet ikke i den omfang jeg gjorde før. Jeg er rigtig glad for, at jeg valgte at prøve hypnose.

Bodil, 47 år

 

Hypnosen var en god oplevelse. Jeg var på forhånd spændt, da det var nyt for mig, men var overrasket over at jeg kunne huske det hele og følte, at jeg var tilstede uder hele forløbet, selvom jeg klart var under hynose.

Jeg har røget i 20 år, men været røgfri i et halvt år frem til sommeren 2013. Her begyndte jeg at ryge igen – næsten dagligt. Efter hynosen er jeg røgfri i det daglige. Jeg har ikke trangen til at ryge og føler mig ikke irritabel og utilpas, som ved tidligere rygestop. Jeg har siden hypnosen valgt at ryge nogle gang i festligt lag, men jeg har fortsat ingen problemer med at undvære cigaretterne i min dagligdag. Alt i alt en super oplevelse og mange tak for hjælpen.

Vibeke, 44 år

 

Jeg var meget skeptisk forud for hypnosen og tvivlede på, om jeg overhovedet kunne hynotiseres. Det kunne jeg. Det var en rar og behagelig oplevelse. Min højdeskræk har ikke siden hypnosen været testet alvorligt af, men der har været små episoder siden, hvor jeg har tænkt, at dette ville jeg før have haft ubehag ved. Jeg ser frem til for alvor at stå i situationer, hvor jeg kan se om min højdeskræk for alvor er mindsket eller måske helt forsvundet.

Peter, 50 år

 

Sensommeren 2012 blev jeg ramt af stress. Det var en hård omgang og jeg fik af vide fra læge og psykolog at tiden skulle arbejde for mig. Da der så var gået et år med lavt selvværd og ingen tro på fremtiden, havde jeg fået nok. Jeg var blevet fyret fra mit arbejde og skulle ud og søge nyt, men havde ikke modet og troen på mig selv og søgte derfor hjælp hos Susanne. Det er helt klart det bedste jeg har gjort, for allerede efter en behandling kunne jeg mærke forskel. Under hypnosen fik jeg tømt den dårlige rygsæk og fyldt den op igen med ene gode og positive tanker. Det var en fantastisk oplevelse og jeg var helt afslappet under hele forløbet, men stadig med i det, der skete omkring mig. I dag kan jeg igen holde ud at være i mit eget selskab og kan igen lide mig selv og det bevirker jo også at andre kan lide mig.

Anja, 41 år

 

Først tak fordi du kunne hjælpe mig.
Efter at jeg i længere tid, har haft søvnbesvær, i form af bl.a. uro i kroppen, mareridt og forfølgelses drømme, foreslog min kone hypnose.

Jeg var noget skeptisk, og sagde først, at det kunne jeg ikke se nogen grund til, men valgte så at prøve det. Jeg kontaktede Susanne, som fortalte mig om, hvordan det foregik og vi aftalte en tid.
Første besøg var meget positiv, da Susanne er rigtig god til at fortælle om , hvad der skal ske og jeg følte mig tryg fra start.

Efter 3 behandlinger, er jeg sluppet af med mareridt, uro i kroppen og drømmene, så det kun er gode og positive drømme. Jeg falder lettere i søvn og vågner ikke så tit mere om natten.

Jeg kan kun give mine anbefalinger til behandling ved Susanne, da det har været en god og behagelig oplevelse. Selv om man er lidt skeptisk, så prøv at tage en snak Susanne, så er jeg sikker på hun kan hjælpe.

Heine, 36 år